İmer Özer’in ‘’TUHAF’’ isimli kitabı Okuma Sanatı Kulübü üyeleri ile buluştu

23 Görüntüleme

Uzun bir aradan sonra pandemi kısıtlamalarının da azalması ile birlikte yeni bir kitap söyleşisi gerçekleştiren Okuma Sanatı Kulübü üyeleri Koruma Temizlik AŞ’nin Genel Müdürü başarılı iş insanı İmer Özer’i ağırlamaktan son derece mutluluk duydu.

Son günlerde ‘’TUHAF’’ isimli kitabı ile yazarlık heyecanı yaşayan İmer Özer çok keyifli ve akıcı  bir söyleşi gerçekleştirdi. Peki ‘’TUHAF’’ nedir?

T  ercih edilen

U  laşılabilir olan

H  edef kitlenin sorununu çözen

A   lışılmamış olan

F  ark edilen

Kitap pazarlama aygıtını karmaşık ve anlaşılmaz tanımlardan ve deyimlerden arındırıp okuyucuyla buluşturuyor. Pazarlama, İmer Özer’in kalemiyle zihin açıcı olmakla kalmayıp eğlenceli bir etkinliğe dönüşüyor..

Kulüp, kitap gecesine ev sahipliği yapan Zeren Filtre  ailesine teşekkürlerini iletti. Okuma Sanatı Hatıra Ormanına yazar adına 5 adet fidan bağışlayıp sertifikayı takdim edip teşekkürlerini sundu. Ayrıca İmer Özer Okuma Sanatı Kulübü ile kütüphane projelerine paydaşlık edeceğini belirtti. Bu sosyal sorumluluk projesi kapsamında öncelikle Kocaeli’de sonra da tüm Türkiye’de kütüphanesiz okul kalmayıncaya dek çalışmalarını sürdüreceklerini ve bunu ülkesini seven ve aydınlanmasını isteyen her bireyin desteklemesi gerektiğini belirtti. Okuyan, anlayan ve sorgulayan bireylerin yetişmesi için çalışmalara hız kesmeden devam!

Okumak için çok fazla neden var!

Haber: Yusuf Ünel

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir